top of page
KALA logo kleuren4.png

'Mijn speelsheid en creatieve denken zijn mijn grootste energie- en inspiratiebron.' 

20140303- 175707-IMG_4402-Bibi Veth-smal

Hallo, ik ben Kathalijn Kalawati Vergeer.

Ik heb een diverse achtergrond als antropoloog, organisatieadviseur 

gericht op zelfsturing, en sociaal ondernemerschap. Ik creëer in alles wat ik doe speelse wijze een lerende omgeving voor mezelf en de ander. Het is mijn specialiteit om diverse lastige thema’s op een speelse manier bespreekbaar te maken en zaken die onder de oppervlakte liggen naar boven te halen.

 

Maatschappelijke vraagstukken, creativiteit en ondernemerschap zijn de rode draad verweven door mijn professionele leven. 

 

Als spreker en coach richt ik mij op thema’s waar ik zelf ervaring mee heb zoals identiteitsontwikkeling, adoptie, loopbaan, liefde of burn-out. Wellicht is het mijn Indiase achtergrond, maar door een intuïtieve aanpak, aanpassingsvermogen en flinke dosis enthousiasme weet ik mensen mee te krijgen, te inspireren en te verbinden.

 

Schermafbeelding 2019-09-09 om 11.53.51.

Het is mijn missie om mensen door hun eigen wijsheid te laten leiden

 

Om zichzelf opnieuw uit te vinden en los te breken van waar ze ook in vast zitten. Om zich weer vrij te voelen om te spelen en spelen om vrij te zijn. Want ik gun mensen om waar ze ook te zijn, hun wereld zo groot te maken als ze zelf willen. 

Speels en serieus help ik je om je leven op je eigen manier vorm te geven en terug te gaan naar wat je eigenlijk wilde doen. Daarbij mag je fouten maken, hoeft je je niet altijd aan de regels te houden, mag je nieuwe regels maken, en ontdek je, in relatie met de ander, jezelf. 

'Kalawati betekent kleurrijk en vat mij in één woord samen. Daarnaast verwijst KALA naar Kali, de godin van vruchtbaarheid en tijd.'

Op jonge leeftijd leerde ik, als geadopteerd meisje afkomstig van een arm plattelandsdorpje in India, dat het leven bestaat uit kansen krijgen en kansen grijpen. In mijn TEDTalk (how to play the cards in life) vertel ik over hoe mijn adoptie me veerkrachtig heeft gemaakt, spel daarin een grote rol heeft gespeeld en mij versterkte in mijn motivatie om de (leef)wereld en (speel)ruimte van andere mensen te vergroten. 

Spreker_Kathalijn.png
bottom of page